Bericht schrijven >


Koningsdag Petten `22

Dinsdag 26 april - Katknuppelen

Woensdag 27 april - Koningsdag


Plein 1945 Petten


PROGRAMMA

Dinsdag 26 april

19:30 De Branding Oranjebal - Katknuppelen
Inschrijving vanaf 19:00 uur

Woensdag 27 april
Koningsdag
10:00 - Plein geopend
10:15 - 11:15 WELKOM - gratis koffie/thee met
tompouce
Kinderen Chocomel met donuts
10:30 Opening Koningsdag en Wilhelmus
10:30 show - TROTS OP WIELEN - show
10:30 - 16:30 Petten ruimt op vrijmarkt
en KINDERKLEEDJES markt
11:00 - 15:30 Kinder Events
Schminken Familiespel
Springkussen Grabbelton
Straattekenen
Gratis een consumptie en versnapering
11:00 - 15:30 Familiespel ( 10 gezellige familie spelen )
12:00 - 16:00 Chill F1 - racesimulators in Chilltent
14:00 - 18:00 Levende muziek

op podium
Plein 1945
17:00 - 17:30 Prijsuitreikingen - Spellen en Loterij
18:00 Vervolg Koningsdag in De Branding met o.a.
Vanaf 18:00 uur
Triple

Voor info of mail over Koningsdag Petten `22: info@vvoppetten.nl
www.facebook.com/VVOP-Ondernemersvereniging-Petten


Rob Jacobs
Zomerseizoen 2022 Petten Plein 1945

Pop-Up
Woensdag 1 juni start de metafoor van Petten plein 1945, deze dag worden er 7 containers van 6 x 3 meter geplaatst die vanaf zaterdag 4 juni als POP-UP winkels gaan starten. Hiermee zetten we voor 4 maanden, te weten 1 juni tot 1 oktober, het gat van Petten dicht. Kantoorunits die in de breedte geplaatst gaan worden en in de som dus 7 x 6 meter, 42 meter dichtzetten. De containers zijn als verschijningsvorm strak maar die liften we op d.m.v. een additionele IBIZA decoratie toe te voegen. Deze POP-UP winkels zijn te huur via de V.V.O.P. naar zoals het er nu naar uitziet 20,- Euro per dag. Dit nog onder voorbehoud. Assortiment van verkoop is in overleg met bestuur V.V.O.P. 1 juli tot 1 september 7 dagen open en vrijdag koopavond.

Braderie
Naast deze POP-UP winkels organiseren we elf braderieën op vrijdagavonden. Deze hebben wekelijks een ander THEMA en alle braderieavonden levende muziek i.s.m. Muziektuin Schagen.

Evenementen
Er komen 20 evenementen namens V.V.O.P. of individuele initiatieven zoals de Pinkstermarkt of makreelroken, naast de Kermissen die ook dit jaar weer gaan plaats vinden. Hier zitten zeer spectaculaire Events bij die zich significant onderscheiden t.o.v. evenementen om ons heen.

Bouwploeg
Nieuw is ook dat we een bouwploeg hebben samengesteld, Bouwploeg Events Petten, die ondersteunend is bij Petten Events.

Uitdagingen
Plannen is één en dat is al een ding, komen tot uitvoering een Event is twee. Sponsors, vergunningen, draaiboek per Event, verzekeren, vrijwilligers, neuzen één kant op, bewoners motiveren etc. etc. Zoals wij zeggen: onze missie is “ alles met een glimlach “ , Onze visie is “ wij denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden “ , dit alles met als doel het promoten van Petten in zijn algemeen en in het bijzonder de kust. Dat zijn onze uitdagingen.

Wij als bestuur hopen hiermee u een tipje van de sluier gegeven te hebben. Moment van schrijven zijn we met nog veel in onderhandeling en kan morgen de wereld er anders uitzien. Dit weerhoud ons niet u te laten zien waar we mee bezig zijn en hopen met name dat de ruim 200 ondernemers die in Petten wonen bereid zijn een donatie te doen van 50,- , 125,- of 250,- Euro om samen Petten op de kaart te zetten.

Met veel zin bestuur V.V.O.P.


Rob Jacobs
Sehr geehrte Damen und Herren,
wir verbringen unsere Sommerferien vom 04.08-18.08.18 im Ferienhaus "Viola Nr 16" im Zijper Sluis zusammen mit unserer mehrfach Schwerbehinderten Tochter. Einen Schwerbehindertenausweis (100%) und eine EU Schwerbehindertenparkausweis besitzen wir. Unser Vermieter teilte uns mir, dass wir bei Ihnen eine Sondergenehmigung erhalten können, um mit unserem PKW ganz nah an den Strand zu fahren und in der Nähe parken dürfen. Diesen würde ich hiermit gerne beantragen. Des weiteren würden wir für den Zeitraum gerne einen Strandrollstuhl leihen. Wie und wo kommen wir an diesen heran?
Mit freundlichen Grüßen
Nils Reith


Nils Reith
Beste....
Zojuist enkele folders en poster gebracht van de Westfriese Folklore Schagen. Voor uw bezoek informatie en voor de Folklore weer reclame.
Dank en succes met DOP en TIP. Voor de paasdagen volgen er meer.
groet Jan Benit (programmaleider WF)

Jan Benit
De site ziet er mooi en strak uit.
Complimenten voor degenen die de site gemaakt hebben.

Cees Tesselaar
Geacht DOP bestuur,

Dikke tien voor deze mooie site, duidelijk en makkelijk te benaderen.
Ik mocht vorige week, tijdens mijn vakantie nog even van een bakje koffie genieten in de DOP. Heel gezellig, we zaten buiten en de tafel zat vol.
Ga zo door !


Rolf Klant
Geacht bestuur,

Gefeliciteerd met jullie website en veel succes!

Joke Kruit.

Joke Kruit.
Wat een mooi verzorgde website!

pietglas


Bericht schrijven >